Solpark för energibolag

För energibolag som vill äga och driva solparker kan Circumflex vara den som levererar ready-to-build-projekt, förenklar processen eller syr ihop lösa trådar inför byggstart.

Förarbetet som krävs för att en solpark ska kunna byggas kan vara både långdraget och snårigt. Därför har vi specialiserat oss på det som krävs för att solparksidéerna ska bli verklighet.

Dels erbjuder vi så kallad markvalidering, alltså en förstudie där vi utvärderar marken för den tilltänkta solparken och räknar på ekonomin i projektet. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få en bild av solparken, dess värde och eventuella utmaningar innan några betydande investeringar är gjorda.

Vi hittar också mark att bygga på – många gånger den svåraste ingrediensen i ett solparksprojekt.

När man väljer att gå vidare med ett projekt kan vi bistå med allt från projektuveckling och tillståndsprocessen till rådgivning eller enskilda konsulttjänster.

Det vi inte gör är att bygga själva parken. När solparken är ready-to-build, med alla tillstånd och en nätanslutning på plats, är vårt uppdrag generellt sett färdigt och en byggentreprenör tar vid. Genom att avgränsa oss till endast förarbetet kan vi vara en neutral partner som inte drivs av något annat intresse än att göra verklighet av solparken.

Behöver du råd eller hjälp med att hitta rätt byggentreprenör eller leverantör kan vi hjälpa till med det också.

Färdiga projekt och enskilda tjänster

Som partner och specialist på att möjliggöra solparksbyggen arbetar vi med alla möjliga olika aktörer och myndigheter kopplade till solparker. Det innebär att vi har koll på projekt i många olika stadier av slutförande, och kan förse dig med allt från ready-to-build till projekt under utveckling.

När vi har projekt till salu samlar vi dem här. Om du har särskilda önskemål kring de projekt du söker kan du också mejla oss på info@circumflex.se för att beskriva vad du letar efter och på så vis ligga steget före.

Givetvis erbjuder vi även enskilda konsulttjänster i olika grader av omfattning. Tjänsterna vi erbjuder är formade av lång erfarenhet från både elbranschen och ledning, styrning och utveckling inom helt andra branscher.

Gemensamt för våra tjänster är att vi alltid går in med ett helhetsperspektiv, även vid punktinsatser.

Läs om våra olika tjänster här.

No items found.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Tack, vi kontaktar dig inom kort och bokar in ett möte.
Något blev fel. Kontrollera fälten igen.

Eller mejla oss på info@circumflex.se