Solpark för byggentreprenör

För dig som bygger solparker kan vi lätta upp den administrativa tyngden och ge mer fart i stegen. Bland annat genom förstudier och hantering av tillståndsprocessen.

Allt fler jordägare är intresserade av att bygga solparker på sin mark. För att dessa nya projekt ska kunna bli av – såväl små som medelstora och större parker – krävs både fotarbete och pappersarbete. Vi har specialiserat oss på att göra verklighet av idéerna. Med andra ord det som underlättar för dig, så att du kan börja bygga.

Bland annat gör vi förstudier där vi räknar på förutsättningar, ekonomi och produktion, vi sköter tillståndsprocessen och kontakt med myndigheter, vi tar hand om ansökan om nätanslutning, och vi håller ihop alla trådar och parter som behövs för att ett projekt ska bli ready-to-build.

Eftersom vi varken bygger, äger eller driver några solparker själva kan vi vara din partner antingen vid punktinsatser eller genom hela projekt. Du väljer själv (eller i samråd med oss) hur du får ut störst nytta av det vi kan erbjuda.

Läs om våra olika tjänster här.

Erfarenhet och kundnärhet

I en såpass ung bransch som solparker i Sverige är har vi en lång erfarenhet, från såväl projektsidan som elbolagssidan.

Våra olika kompetenser inom Circumflex kommer dels från elbranschen (inklusive vind och sol) och sträcker sig tillbaka till före millennieskiftet. Och dels från helt andra branscher där vi istället tar med oss kompetens kring företagande, planering, administration, ledarskap och projektledning in i mixen.

Resultatet är våra processer och tjänster med tids- och kostnadseffektiva prioriteringar samt en bevisat hög success rate på beviljade tillstånd.

Vi ser en stor fördel i att ligga nära kunden, alltså den som äger marken och/eller beställer själva byggandet av dig. Som du vet varierar kunskapsnivåerna här från person till person, och vi kan tillföra både stabilitet och smidighet genom att vara en brygga mellan olika parter och myndigheter.

Att vara kundnära innebär också att vi upprätthåller en välfungerande och frekvent kommunikation mellan alla som behöver vara inblandade.

No items found.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Tack, vi kontaktar dig inom kort och bokar in ett möte.
Något blev fel. Kontrollera fälten igen.

Eller mejla oss på info@circumflex.se