Om oss

Circumflex är din partner för förberedelse av solparker. Vi har specialiserat oss på att möjliggöra solenergiproduktion för att ge våra olika kunder ökad avkastning på sin mark, på sin byggentreprenad eller på själva elen.

flygfoto på en solcellspark

Det började med en idé om att göra någonting hållbart och intressant tillsammans. Vi som startade Circumflex kommer från helt olika branscher, och såg hur vår mix av kompetenser kunde bilda något som bidrar till Sveriges ännu unga solparksindustri.

Våra bakgrunder är inom projektledning, logistik, entreprenörsskap – och inte minst elbranschen. Från elbranschen har vi med oss årtionden av erfarenheter från såväl projektsidan som elhandelssidan, med både vind och sol i bagaget. Övriga kompetenser säkerställer att vi kan driva och utveckla projekt i olika omfattningar samtidigt som vi alltid ser till ekonomin i det hela. Du som är kund till oss ska tjäna pengar på solenergin oavsett om vägen dit blir lång, kort, rak eller gropig.

Vad är det vi gör egentligen? När vi säger att vi möjliggör solenergiproduktion (genom solparker) pratar vi om allt det grundläggande arbetet: Att göra förstudier och bedöma mark, att sköta tillståndsprocessen och kontakt med myndigheter, att ansöka om nätanslutning och hålla kontakt med elnätbolag, att hitta mark, projekt, köpare och arrendatorer samt hålla i den övergripande strukturen och kommunikationen mellan alla inblandade parter.

När alla tillstånd och annat är på plats, och solparken kan börja byggas, är vårt uppdrag i regel avklarat. Alltså är det inte vi som bygger själva parken eller levererar till exempel solpaneler. (Dock kan vi hjälpa till att hitta byggentreprenör eller leverantör för den som behöver det.)

Vi är baserade i Onsala i Halland men jobbar med solparksprojekt över stora delar av Sverige. Vi söker främst projekt i elområdena SE3 och SE4.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Tack, vi kontaktar dig inom kort och bokar in ett möte.
Något blev fel. Kontrollera fälten igen.

Eller mejla oss på info@circumflex.se